POZIV NA OBILJEŽAVANJE 10. GODIŠNJICE DJELOVANJA UDRUGE ZA PODRŠKU ŽRTVAMA I SVJEDOCIMA

m
Zagreb, 24. studenog 2016.

Poštovana/i,

sa zadovoljstvom Vas pozivamo na obilježavanje 10. godišnjice djelovanja Udruge za podršku žrtvama i svjedocima u četvrtak, 1. prosinca 2016. u 10:30 sati u Kući Europe, Augusta Cesarca 4, Zagreb.

Ovo će obilježavanje biti prilika za predstavljanje svih naših dosadašnjih aktivnosti, s naglaskom na projekt „Predstavljanje programa i volontiranje u Nacionalnom pozivnom centru za žrtve kaznenih djela i prekršaja kao način stjecanja kompetencija za buduće profesionalno zanimanje i interdisciplinarni pristup pružanja podrške osjetljivim skupinama“, nagrađen na natječaju Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga 2016.

Nagradu nam je dodijelio Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, a projekt provodimo u suradnji s Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću,Edward Bernays Visokom školom za komunikacijski menadžment i agencijom Media Val.

Događanje će nam ujedno pružiti priliku da senzibiliziramo javnost o važnosti uloge volontera u pružanju podrške žrtvama i svjedocima. Budući da Udruga za podršku žrtvama i svjedocima, od samog svog osnivanja do danas, svoj rad temelji na volonterskom angažmanu, želja nam je istaknuti izniman doprinos svih volonterki i volontera koje smo za rad obučili kroz proteklih deset godina, s posebnim naglaskom na educiranje volonterki i volontera za rad u Nacionalnom pozivnom centru za žrtve kaznenih djela i prekršaja.

Osim predstavnika Udruge za podršku žrtvama i svjedocima, na konferenciji će izlagati g. Nemanja Relić, savjetnik u Vladi i Uredu za udruge Vlade Republike Hrvatske te očekujemo potvrdu predstavnice Samostalne službe za podršku žrtvama i svjedocima pri Ministarstvu pravosuđa.

Ovim Vas putem pozivamo da nam se pridružite na predstavljanju naših aktivnosti, kao i na prigodnom domjenku koji će uslijediti kao prilika za razmjenu iskustva, umrežavanje te potencijalnog razvoja suradnje.

Molimo Vas da nam dolazak potvrdite najkasnije do 29. studenog na e-mail adresu podrska.zrtvama.i.svjedocima@gmail.com.

Unaprijed zahvaljujemo!
Srdačan pozdrav,

Ana Šeničnjak,
koordinatorica Nacionalnog pozivnog centra za žrtve kaznenih djela i prekršaja
T 095 1997 958 | E ana.senicnjak@gmail.com