Timski sastanak s koordinatorima volontera Srednje škole Ludbreg

U ponedjeljak, 4. lipnja 2018. godine održan je timski sastanak projektnog tima u Ludbregu. Sastanak je održan u sklopu projekta ”(Ne)budi mi (ne)prijatelj!” koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020. Na sastanku su sudjelovale: Ana Šeničnjak, Maja Štahan, Mateja Meštrović, Petra Gal i Nikolina Pintarić.

Cilj sastanka bio je predstavljanje budućih aktivnosti u sklopu projekta „(Ne)budi mi (ne)prijatelj!“: izrada posljednjeg video loga o (cyber)bullyingu te dogovor oko detalja planirane volonterske akcije volonterki SŠ Ludbreg-

Dogovoreno je kako će posljednji video biti izrađen zadnjeg tjedna škole, a da će u istom tjednu biti održana volonterska akcija, odnosno, veći broj volonterskih akcija. Predstavljeno je kako će biti ostvarena suradnja s gradskim vrtićima, školskim vrtovima, Crvenim križom te udrugom Ludbreško sunce. Projektni tim se dogovorio i o medijskoj konferenciji zakazanoj neposredno prije volonterskih akcija te je odlučeno kako će govoriti predstavnice Udruge, škole, ravnatelj škole te gradonačelnik Grada Ludbrega.