Timski sastanak s koordinatorima volontera u Srednjoj školi Ludbreg


U ponedjeljak, 11. lipnja 2018. godine održan je timski sastanak projektnog tima u Ludbregu. Sastanak je održan u sklopu projekta ”(Ne)budi mi (ne)prijatelj!” koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020. Na sastanku su sudjelovali: Maja Štahan, Mateja Meštrović, Petra Gal i Siniša Radiković.

Cilj sastanka bio je pregled dosadašnjih ostvarenih aktivnosti na projektu, a u koje su uključene volonterke SŠ Ludbreg te dogovor oko preostalih aktivnosti: izrada priručnika, planiranje i organiziranje konferencije povodom završetka projekta te dogovor oko daljnjeg mentoriranja u osmišljavanju volonterskog programa za iduću školsku godinu.

Dogovoreno je kako će se materijali za priručnik izraditi do kraja lipnja, a da će konferencija biti održana krajem kolovoza budući da je tad dostupan najveći broj zaposlenika odgojnoobrazovnih ustanova, a čija je prisutnost ključna za uspješnost konferencije i zaključivanje projekta.