Izdali smo Priručnik „(Ne)budi mi (ne)prijatelj!“!

Ova publikacija tiskana je u sklopu projekta „(Ne)budi mi (ne)prijatelj!“, kojeg provodi Udruga za podršku žrtvama i svjedocima u partnerstvu sa Srednjom školom Ludbreg.Priručnik „(Ne)budi mi (ne)prijatelj!“ prvenstveno je namijenjen osobama koje rade s mladima, a osobito se nadamo da će biti koristan zaposlenicima odgojno-obrazovnih ustanova.

O projektu:

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima je 1. kolovoza 2017. godine započela s provedbom projekta „(Ne)budi mi (ne)prijatelj!“ u partnerstvu sa Srednjom školom Ludbreg, koji sufinancira Europska unija u okviru operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda. Cilj projekta je osnaživanje doprinosa volonterstva kroz povećanje održivih i kvalitetnih programa školskog volontiranja te istodobno pridonošenje stjecanja kompetencija i znanja za budući profesionalni i osobni razvoj volontera uključenih u projekt.

Više o aktivnostima projekta saznajte na:

2017./2018. „( Ne)budi mi (ne)prijatelj!”

Veliko hvala Srednjoj školi Ludbreg, volonterkama Srednje škole Ludbreg, volonterkama i volonterima Nacionalnog pozivnog centra za žrtve kaznenih djela i prekršaja, sudionicama i sudionicima Male škole solidarnosti i Male škole medijacije te Volonterskom centru Zagreb, Hrvatskoj udruzi za mirenje, Hrabrom telefonu i Ženskoj sobi – Centru za seksualna prava!