23. kolovoza 2016.

PUBLIKACIJE UDRUGE ZA PODRŠKU ŽRTVAMA I SVJEDOCIMA

prirucnik

PROTOKOL O POSTUPANJU U SLUČAJU NASILJA NAD DJECOM I MLADIMA
Ova publikacija tiskana je u sklopu projekta „(Ne)budi mi (ne)prijatelj!“, kojeg provode Udruga za podršku žrtvama i svjedocima u partnerstvu sa Srednjom školom Ludbreg.

PRIRUČNIK ZA ŽRTVE KAZNENIH DJELA
2018.godine smo izdali Priručnik za žrtve kaznenih djela koji sadrži sve relevantne informacije ažurirane s novim Zakonom o kaznenom postupku koji pomaže žrtvama, svjedocima i oštećenicima u ostvarivanju svojih prava.

INFORMATOR POCETNA

INFORMATOR ZA ŽRTVE I SVJEDOKE
Informator sadrži sve relevantne informacije ažurirane s novim Zakonom o kaznenom postupku koji pomaže žrtvama i svjedocima u ostvarivanju svojih prava.

prirucnik

PRIRUČNIK ZA RAD VOLONTERA U PRUŽANJU PODRŠKE ŽRTVAMA I SVJEDOCIMA
Priručnik je rezultat iskustava i sugestija te višegodišnjeg rada volontera, članova Udruge za podršku žrtvama i svjedocima, zaposlenika Odjela za organiziranje i pružanje podrške svjedocima i žrtvama pri županijskim sudovima te službenika Ministarstva pravosuđa. Ovim priručnikom vam želimo olakšati rad, poboljšati kvalitetu pružanja podrške te omogućiti lakšu i djelotvorniju osnovnu obuku volontera.

prirucnik

PRIRUČNIK ZA VOLONTERE I ZAPOSLENIKE U PRUŽANJU BESPLATNE PRAVNE POMOĆI 2017.
Ovim priručnikom želimo olakšati rad zaposlenika i volontera, poboljšati kvalitetu pružanja podrške te omogućiti lakšu i djelotvorniju osnovnu obuku volontera Referentnih centara u pružanju primarne pravne pomoći.