Siguran izlaz

Poziv na lokalne rasprave u okviru projekta ,,Mreža za aktivaciju mladih”

- Objavio Author: Udruga Za podršku u Category: Uncategorized | 1 minuta čitanja

PREDMET: Poziv na lokalne rasprave – „Generacija koja dolazi“,, problematika zapošljavanja mladih, problemi i potencijalna rješenja

Poštovani,

Pozivamo Vas na lokalne rasprave-Generacija koja dolazi – na temu zapošljavanja mladih, problemi i izazovi te potencijalna rješenja zapošljavanja mladih kroz otvoreni dijalog i jačanje suradnje  i povezivanje relevantnih dionika u radu s mladima i za mlade sa svrhom aktivacije mladih.

Lokalne rasprave će se održati u Osijeku, 08.02.2022. godine, 11.02.2022. u Vukovaru, 18.02. u Iloku te 25.02.2022. u Slavonskom Brodu putem ZOOM aplikacije. O vremenu održavanja istih bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Na lokalnim raspravama će se okupiti relevantni dionici s područja gradova kako bismo povećali suradnju unutar sektora mladih te povezali relevantne dionike koji rade s mladima i za mlade kroz uključivanje samih mladih, donositelje odluka te organizacija civilnog društva kako bismo pokrenuli proces suočavanja s poteškoćama i izazovima te potencijalnim rješenjima oko pitanja zapošljavanja mladih sa svrhom aktivacije mladih u društvu općenito, a posebno u pojedinim lokalnim sredinama.

Lokalne rasprave se organiziraju kao aktivnost u sklopu projekta „Mreža za aktivaciju mladih“ čiji je nositelj Udruga Zamisli iz Zagreba, a projektni konzorcij čine i Udruga za podršku žrtvama svjedocima, 14 drugih organizacija civilnog društva, Ekonomski institut Zagreb i Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu.

Cilj projekta je izgraditi mrežu za podršku mladima u procesu uključivanja u život zajednice kako bi se poboljšala kvaliteta života mladih u Hrvatskoj. Također, cilj je i uključiti akademsku zajednicu i donositelje odluka u procese otvorenog dijaloga o mladima kako bi se poboljšala kvaliteta života mladih u Hrvatskoj.

Molimo potvrdu Vašeg sudjelovanja putem google obrasca https://docs.google.com/forms/d/1ZcjY_xkNExCOwTY89mEg1UCeNomkFRFeTd8ckCjmho4/edit?usp=sharing najkasnije do 7.02.2022.

 

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte na broj 031 779 419 ili na e-mail rfc.osijek@gmail.com.

 

Svjetlana Marijon, voditeljica projekta

Marjana Skoko, regionalna koordinatorica


Skip to content