Siguran izlaz

Pozivamo sve organizacije civilnog društva, zaposlenike/ce i/ili volontere/ke na jednodnevnu edukaciju o upravljanju volonterima/kama u sklopu projekta “ZVONO – Znanjem i vještinama osnažujemo nevladine organizacije”. Nositeljice projekta su B.a.B.e. Budi aktivna. Budi emancipiran., a provodi se u partnerstvu s Udrugom za podršku žrtvama i svjedocima i Vukovarsko-srijemskom županijom.
Edukacija će se održati online, putem Zoom aplikacije 07. lipnja (utorak) 2022. godine. Na edukaciji će se obraditi tema vezana uz pojedine korake u ciklusu upravljanja volonterima, od poziva i razgovora do evaluacije, a polaznici/e će izraditi i volonterski program te saznati više o pravima i obvezama volontera/ki, načinu uključivanja u zajednicu, društvenom odgovoru, dobrom upravljanju.
Po završetku, svi/e polaznici/e primit će Potvrdu o sudjelovanju na projektu i edukaciji.
Trajanje projekta “ZVONO – Znanjem i vještinama osnažujemo nevladine organizacije” je 15 mjeseci, a isti se provodi na području Vukovarsko-srijemske županije. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, a ukupna vrijednost iznosi 477.636,38 kuna. Cilj projekta je ojačati organizacije civilnog društva po pitanju financijskog i organizacijskog upravljanja te strateškog planiranja. Projekt će također iste ojačati po pitanju zagovaračkog djelovanja, poticati ih na međuresornu suradnju i međusobnu povezanost. Sve predmetne aktivnost utjecat će na razvoj i položaj te pozicioniranje organizacija civilnog društva s područja Vukovarsko-srijemske županije.
Za sva pitanja i uključivanje u projekt možete nam se obratiti na mailove: sigurnakucavsz@babe.hr ili pzs@pzs.hr ili pregled na www.babe.hr ili www.pzs.hr, kontakt osobe: Ivana Sučić, voditeljica projekta i Miren Špek, koordinator projekta.
*Sadržaj Facebook objave isključiva je odgovornost udruge B.a.B.e. Budi aktivna. Budi emancipiran.


Skip to content