Siguran izlaz

21. ožujka 2022. godine započeo je s implementacijom projekt “ZVONO – Znanjem i vještinama osnažujemo nevladine organizacije”. Nositeljice projekta su BaBe – Budi aktivna. Budi emancipiran., a provodi se u partnerstvu s nama i Vukovarsko-srijemskom županijom.
Trajanje projekta je 15 mjeseci, a isti se provodi na području Vukovarsko-srijemske županije. Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, a ukupna vrijednost iznosi 477.636,38 kuna.
Cilj projekta je ojačati organizacije civilnog društva po pitanju financijskog i organizacijskog upravljanja te strateškog planiranja. Projekt će također iste ojačati po pitanju zagovaračkog djelovanja, poticati ih na međuresornu suradnju i međusobnu povezanost. Sve predmetne aktivnost utjecat će na razvoj i položaj te pozicioniranje organizacija civilnog društva s područja Vukovarsko-srijemske županije.
Za sva pitanja i uključivanje u projekt možete nam se obratiti na mailove: sigurnakucavsz@babe.hr ili pzs@pzs.hr ili pregled na www.babe.hr ili www.pzs.hr, kontakt osobe Ivana Sučić, voditeljica projekta i Miren Špek, koordinator projekta.
21. travnja održan je prvi partnerski sastanak na kojem su se dogovorili daljnji koraci implementacije projekta
Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr


Skip to content